LinkedIn is niet meer weg te denken uit het hedendaagse online landschap. Voor veel bedrijven en ondernemers is het een belangrijke – zo niet de belangrijkste – bron van leads. Het mooie aan LinkedIn is dat het voor iedereen te gebruiken is. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat iedereen ook succes kan oogsten. Succes oogsten met LinkedIn is geen raketwetenschap, maar tegelijkertijd zijn er ook tal van valkuilen, alsmede technieken die je toe kunt passen om een optimaal rendement te behalen. Daar draait het uiteindelijk allemaal om: het behalen van rendement. Je investeert tijd en misschien ook budget in LinkedIn. Daar wil je wat voor terug. Wij kunnen je daarbij helpen. LinLeads biedt je een cursus LinkedIn die jou gaat helpen bij het uitbreiden van je netwerk, pakken van nieuwe kansen en genereren van leads. Wij bieden cursussen voor professionals, maar ook een cursus LinkedIn voor bedrijven.

Een cursus LinkedIn is voor iedereen geschikt

Veel mensen, ook ervaren en getalenteerde professionals zijn nog niet of nauwelijks actief op LinkedIn. Dat is bijzonder jammer. Het platform biedt namelijk veel meer dan je als bedrijf of professional alleen koppelen aan contacten die je al kent. Wat dacht je van handige nieuwe contacten opdoen waar je echt nog eens iets aan hebt, waardoor er misschien wel kansen voordoen die je anders nooit had gehad? Daarnaast worden op dit platform de beste vacatures getoond en kun je als ondernemer hier dan ook vacatures plaatsen. Daarnaast kun je bij LinkedIn een uitgebreid netwerk aanmaken. Misschien heb je nu nog zoiets van ‘Nee, ik hoef geen LinkedIn’, maar probeer het gewoon eens. Het is namelijk wel degelijk handig als ondernemer of als professional om een profiel op dit platform te hebben. Denk maar zo: er zijn al heel veel mensen je voorgegaan en deze mensen zouden dit niet doen als ze er niets aan hadden gehad. Doe er dus je voordeel mee. Bij LinLeads leggen wij graag alle tips and tricks uit als het om LinkedIn gaat, zodat je als ondernemer een perfecte LinkedIn hebt.

Waar te starten met een LinkedIn training?

Wij kunnen je op alle gebieden helpen met een LinkedIn training. Van de eerste stappen tot de fijne kneepjes. Alles begint echter met de basis. Met onze LinkedIn training, helpen wij je aan de optimale basis en brengen wij je de kennis bij die je nodig hebt om je doelstellingen te realiseren. Wij kunnen jou als ondernemer aan een professioneel LinkedIn profiel helpen door middel van een LinkedIn cursus. Wil jij voor jouw onderneming een LinkedIn starten om bijvoorbeeld meer klanten te trekken of meer contacten te krijgen, maar heb jij geen idee waar je moet beginnen en waar je allemaal aan moet denken? LinLeads helpt je graag bij alle stappen. Lees hieronder alles over LinkedIn en wat er in een cursus over LinkedIn besproken wordt.

Wat is LinkedIn en waarom profiteer je van een LinkedIn opleiding?

Voordat we je alles uitleggen over een LinkedIn cursus of een LinkedIn opleiding is het handig wat LinkedIn nu precies is, mocht je hier nog niet bekend mee zijn. LinkedIn is in het kort gezegd een zakelijk platform waar professionals uit alle takken in het veld elkaar kunnen vinden. Op deze manier kunnen professionals in het werkveld met elkaar linken en een zakelijk contact opbouwen.

Contacten leggen en zelfs leads binnenhalen en daadwerkelijk sales bedrijven, gaat steeds meer online. Voor ondernemers is een goed netwerk van groot belang. Voordat de technologie er was om een platform als LinkedIn te creëren, was het bouwen van een netwerk en het leggen van de juiste contacten een klus die veel meer tijd in beslag nam. Je was namelijk veel meer afhankelijk (en werd beperkt door) je fysieke locatie. Met LinkedIn heb je alle mogelijkheden om te netwerken met professionals die anders nooit op je pad waren gekomen. De mogelijkheden zijn er, maar je succes hangt natuurlijk af van hoe goed je hiervan gebruik maakt. Daarom is een Linkedin cursus, training of opleiding zo waardevol. Je leert het maximale uit je mogelijkheden halen.

Wat kan onze LinkedIn cursus je leren?

LinLeads biedt je meerdere cursussen en opties om het maximale uit LinkedIn te halen en jouw doelen te bereiken. Wij kunnen je perfect van dienst zijn met onze kennis en expertise en je ontzorgen, maar wij kunnen jou ook aan de knoppen laten en je opleidingen tot een echte LinkedIn professional.

Kies je voor onze “Done For You” service, dan krijg je precies wat de naam belooft: wij nemen je het werk uit handen en zorgen voor een professioneel LinkedIn-profiel en/of bedrijfsprofiel waarmee je direct succes kunt oogsten. Je zult jezelf hiermee optimaal presenteren en de aandacht trekken van interessante professionals en bedrijven in jouw industrie. Tevens vergroot je hiermee de mogelijkheden om jouw netwerk efficiënt te vergroten. Want hoewel wij in onze LinkedIn cursus je tal van geavanceerde technieken en vaardigheden bij kunnen brengen, valt of staat alles met een goede basis: een goed profiel.

Maatwerk is de standaard

Naast de “Done For You” service, bieden wij je ook een “Do It Yourself” service. Bij LinLeads hebben wij hiermee een duidelijk doel: jou helpen om zo veel mogelijk uit je LinkedIn profiel en activiteiten te halen. Daarom bieden wij je geen kant en klare LinkedIn cursus. Elke LinkedIn training die wij verzorgen, wordt helemaal op maat gemaakt. Wij luisteren naar jouw wensen en doelstellingen en stemmen de inhoud van de cursus hierop af, alsmede op jouw kennisniveau. Zo zorgen wij voor een LinkedIn training op maat die op alle gebieden relevant is en die je snel zal helpen om belangrijke stappen te zetten, je netwerk uit te breiden en meer leads en sales binnen te halen.

Een LinkedIn cursus voor bedrijven


LinkedIn is niet alleen voor ondernemers en professionals. Meer en meer bedrijven ontdekken LinkedIn als perfect platform om te werken aan hun zichtbaarheid, autoriteit en leadgeneratie. Alle begint met een goede LinkedIn bedrijfspagina. Ook deze kunnen wij voor je verzorgen en natuurlijk leer je in een gepersonaliseerde LinkedIn training voor bedrijven hoe je als bedrijf het maximale uit de mogelijkheden van dit platform haalt.

Hoewel steeds meer bedrijven LinkedIn ontdekken, blijft een groot gedeelte ook nog achter. Voor bedrijven is verandering vaak lastig. Niet zelden blijven zij vasthouden aan traditionele methoden van marketing. Niet dat daar iets mis mee is, maar door een LinkedIn opleiding te volgen en LinkedIn bedrijfsmatig te gaan gebruiken, kun je een belangrijke voorsprong nemen op je concurrentie. Ook voor bedrijven geldt namelijk dat zij altijd op zoek zijn naar kansrijke leads. Maar weinig advertentiekanalen kunnen wat betreft relevantie tippen aan LinkedIn. 

Cursus LinkedIn voor bedrijven en werknemers

Een plus een is twee: het bedrijf wil zich goed profileren en ziet ook graag dat werknemers op een goede manier zijn vertegenwoordigd op LinkedIn. Daar spelen wij op in. Wij bieden namelijk ook een cursus LinkedIn voor bedrijven en werknemers. LinLeads kan tegelijkertijd zorgen voor een perfecte vertegenwoordiging van jouw bedrijf en werknemers op LinkedIn. Maar liever nog geven wij je de middelen om dit zelf te doen. In deze gecombineerde cursus geven wij de organisatie en de werknemers de handvatten om te excelleren op LinkedIn. Met onze hulp zal de organisatie zichzelf optimaal kunnen presenteren en zullen medewerkers precies leren waar een goed persoonlijk LinkedIn profiel aan moet voldoen. Een bedrijf dat goed zichtbaar is op LinkedIn en zich optimaal profileert, zal deze inspanning zeker terugzien in de bedrijfsresultaten.

Als bedrijf opent goed gebruikmaken van LinkedIn ook nieuwe deuren. Op dit platform is meer mogelijk dan alleen leads genereren. Steeds meer werkgevers stappen af van traditionele vacaturesites en werven personeel via LinkedIn. Een mooie feature daarbij is dat professionals zelf kunnen aangeven of zij openstaan voor een nieuwe uitdaging en hiervoor benaderd mogen worden. LinkedIn is dus een spreekwoordelijke goudmijn voor werkgevers die op zoek zijn naar nieuw personeel. Andersom zullen de professionals waar jij naar zoekt zich sterker aangetrokken voelen tot een bedrijf met een goede, levendige en kwalitatieve bedrijfspagina.

Samengevat: wat een cursus LinkedIn voor professionals kan betekenen

 • Wij helpen je bij het maken van een professioneel en volledig profiel.
 • Wij zorgen ervoor dat je alle features van LinkedIn leert kennen
 • Met onze hulp zul je jouw netwerk vergroten
 • We leren je hoe je jouw autoriteit en skills toont
 • Leer interessante contacten benaderen

Samengevat: wat een cursus LinkedIn voor bedrijven kan betekenen

 • Hoe je als bedrijf de optimale bedrijfspagina creëert
 • Hoe je volgers aantrekt
 • Leads binnenhalen met bedrijfsupdates
 • Een aantrekkelijke werkgever voor de beste professionals worden
 • Een uniforme uitstraling van bedrijf en werknemers
 • Adverteren op LinkedIn en je omzet verhogen

Wij geven hulp aan alle bedrijven en organisaties. Of je nou een zelfstandig ondernemer of CEO van een groot bedrijf bent. Neem contact met ons op een vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden op het gebied van een cursus over LinkedIn bij LinLeads.