LinkedIn pages is de volgende generatie LinkedIn-bedrijfspagina’s. Het zijn pagina’s voor grote merken, instellingen en organisaties maar ook voor kleine bedrijven en grote ondernemingen. Pages zijn de ideale manier om jouw bedrijf te presenteren aan de buitenwereld, maar LinkedIn gaat nog een stap verder. Met LinkedIn Pages Playbook, ben je klaar voor een stappenplan voor meer succes.

Een gids die je leert om te groeien en op te vallen

Het beheren van een bedrijfsprofiel lijkt eenvoudig in concept. Vul de nodige zakelijke gegevens in, beantwoord wat vragen, en voeg een link toe naar wat blogs. Maar er is nog zo veel meer wat je kunt doen om te groeien en LinkedIn Pages helpt daarbij in de vorm van Showcasepagina’s. Deze gespecialiseerde pagina’s kunnen specifieke producten, diensten of initiatieven uitlichten. Lees er meer over in de digitale pagina’s van Playbook waar je nog veel meer voorbeelden en praktische tips zal ontdekken.

Leer van de leiders en volg de mensen die ertoe doen

Playbook geeft je ook inzicht in wie het goed doet en waarom. Stel zo een lijst samen met de beste voorbeelden van uitzonderlijke LinkedIn-pagina’s die je als inspiratie kunt gebruiken. Bedrijven zoals Lenovo, Adobe en Tesla hebben creatieve en boeiende manieren om LinkedIn-leden te betrekken. En zo leer je de strategieën kennen die toppresteerders onderscheiden van de rest.

Wat biedt Playbook nog meer?

Playbook leert je de basisprincipes van het maken van een pagina. Geeft je een overzicht van analytische tools en statistieken. Verzamelt tips om je bereik te maximaliseren door middel van LinkedIn gesponsorde inhoud. Stelt richtlijnen voor het opstellen van doelstellingen en uitwerken van strategieën. En Playbook doet nog nog veel meer. Of je nou je eerste pagina maakt of gewoon op zoek bent naar manieren om die te optimaliseren en te verbeteren, Playbook helpt je altijd op weg.