Neem nu contact op voor de cursus digitale marketing

Ben jij benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om je vragen te stellen en de mogelijkheden te bespreken.

Cursus digitale marketing

De mogelijkheden om marketing te bedrijven zijn de afgelopen decennia enorm toegenomen. Professionals die al wat langer meedraaien of bedrijven die al langere tijd bestaan, zouden misschien wel willen dat zij in deze tijd waren gestart. Een tijd waarin iedereen die hier interesse in heeft en affiniteit mee heeft met digitale marketing succes kan bereiken. Uiteraard mits je beschikt over de juiste kennis en tools. Daarom bieden wij je een cursus digitale marketing voor LinkedIn.

Marketing is al zo oud als beroepen dat zelf zijn. Vanaf het moment dat mensen producten en diensten aan gingen bieden, ontstonden er vormen van marketing. De opkomst van diverse technieken in de loop der eeuwen heeft marketing alleen maar interessanter en veelzijdiger gemaakt. Was men vroeger afhankelijk van mond tot mond reclame en uithangborden, om maar eens twee vormen te noemen, de komst van de drukpers, radio en later tv veranderde de manier waarop marketing bedreven kon worden radicaal. In het moderne tijdperk drukte de komst van de computer een zware stempel op marketing. Weinig ontwikkelingen en innovaties zullen echter zoveel impact hebben gehad als het internet.

Het internet biedt vrijwel onbegrensde mogelijkheden wanneer het op marketing aankomt. Vooral qua reikwijdte zijn er geen andere vormen van marketing die kunnen tippen aan digitale marketing. Wanneer je kijkt naar de kosten van de diverse vormen van marketing, is het al helemaal snel duidelijk waarom digitale marketing anno nu voor de meeste professionals en organisaties de voornaamste vorm van marketing is. Het is al lang niet meer iets dat erbij wordt gedaan. Inmiddels is het op veel plekken normaal dat het grootste gedeelte van het marketingbudget wordt gereserveerd voor online.

Wat kan LinLeads bieden met een cursus digitale marketing?

Met een cursus digitale marketing van LinLeads, verschaf jij jezelf de kennis en skills die nodig zijn om optimaal te profiteren van de digitale mogelijkheden op het gebied van marketing. Wij kiezen voor een cursus voor het zakelijke platform LinkedIn. Waarom? LinkedIn is uitgegroeid tot met grote afstand het belangrijkste sociale zakelijke platform. Ook op het gebied van digitale marketing behoort LinkedIn tot de meest prominente kanalen. Digitale marketing bestaat namelijk inmiddels uit veel meer dan alleen banners of advertenties in de zoekmachine.

Een cursus digitale marketing op maat

Bij onze cursussen op het gebied van LinkedIn marketing, bieden wij uitsluitend maatwerk. Wij bieden cursussen aan voor zowel bedrijven als professionals en zelfstandigen/ondernemers. Niemand is hetzelfde. Er is geen magische formule om optimaal gebruik te maken van LinkedIn. Natuurlijk zijn er belangrijke basisbeginselen, maar uiteindelijk behaal je het beste resultaat wanneer je marketing toepast op een persoonlijke, authentieke manier die past bij jou als professional of bedrijf. De inhoud van onze cursus wordt dus afgestemd op wie jij bent, maar ook op je behoeften en doelstellingen. Er is namelijk heel wat mogelijk.

Wat leer je met een cursus digitale marketing?

Zoals wij zojuist al schreven: met een cursus digitale marketing leer je exact wat je moet weten om het maximale uit LinkedIn marketing te halen. Misschien weet je nog niet wat de mogelijkheden zijn en heb je daarom ook nooit na kunnen denken over hoe je precies marketing wil gaan bedrijven. Daarom is de eerste stap om je de mogelijkheden bij te brengen, te gaan kijken naar je doelstellingen en een vorm van digitale marketing te vinden die daarbij past. Wellicht zijn meerdere vormen mogelijk. Ons doel is om jou de middelen te geven om zelfstandig marketing op LinkedIn succesvol toe te passen en toe te blijven passen.

Een cursus digitale marketing met LinkedIn voor professionals

Als professional wil je natuurlijk zorgen voor een goede uitstraling. Je hebt bepaalde vaardigheden en expertises die belangrijk zijn voor jouw carrière. Maar je weet ook dat de juiste werkgever en een goed netwerk voorwaarden kunnen zijn voor succes.

Met een op maat gemaakte cursus digitale marketing met LinkedIn voor professionals leren wij je de basics en de fijne kneepjes om jezelf optimaal te presenteren op het platform. Denk daarbij aan zaken als:

 • Het optimaal instellen van je profiel
 • Hoe zorg je voor een goede profielfoto?
 • Welke dingen vermeld je, en waar?
 • Hoe zorg je voor een goed netwerk?
 • Wat kan kennisdeling je brengen?
 • Succesvol connecties maken met interessante professionals
 • Hoe word je aantrekkelijk voor werkgevers en recruiters

Een cursus digitale marketing met LinkedIn voor bedrijven

Steeds meer bedrijven gebruiken LinkedIn. Niet alleen maar voor het aanmaken van een bedrijfspagina, maar ook daadwerkelijk voor digitale marketing, autoriteit en profilering, maar ook voor recruiting en vacatures. Hoe presenteer jij jezelf als bedrijf optimaal op LinkedIn en hoe kun je hier digitale marketing voeren? Wij leren het je allemaal in een op maat gemaakte cursus. Belangrijke elementen die aan bod kunnen komen:

 • Hoe maak je een goede bedrijfspagina?
 • Hoe zorg je voor veel volgers?
 • Hoe vind je de beste nieuwe werknemers?
 • Hoe kun je digitale marketing het beste aanpakken?

Wanneer het aankomt op digitale marketing op LinkedIn zijn er tal van mogelijkheden. Van gericht prospects bereiken met persoonlijke mails, tot gesponsorde berichten en advertenties met tekst, audio en video. Wij laten je alle mogelijkheden zien en bespreken wat voor jou de beste keuzes zijn.

Ook voor zelfstandigen

Ben je zelfstandige of ondernemer, dan is zowel de cursus voor professionals als de cursus voor bedrijven voor jou waarschijnlijk zeer interessant. Ook voor jou geldt: wij zorgen voor een cursus geheel op maat, die precies biedt waar jij behoefte aan hebt.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil jij een cursus digitale marketing met LinkedIn volgen, heb je vragen of wil je meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag je vragen en bespreken de mogelijkheden.